Coronavirussituationen | Öppna universitetet

Här hittar du information om undervisningen och tjänsterna vid Öppna universitetet under undantagssituationen som orsakats av coronaviruset.

• Huvudpart av Öppna universitetets studierna ordnas huvudsakligen på webben på hösten 2021.
  • Öppna universitetets studierådgivning betjänar dig per e-post, chatt och telefon.
  • Munskydd kan användas efter övervägande i universitetets lokaler.
  • Om det sker ändringar i dina pågående eller kommande studier, meddelas du per e-post och/eller via lärplattformen (Moodle eller MOOC).  Ändringarna förs också in i undervisningsprogrammet.
  • Om du har frågor som gäller dina pågående studier kan du kontakta Öppna universitetets studierådgivning eller läraren Du når läraren bäst via lärplattformen (Moodle eller MOOC).
  • Mer information: Situationen med coronaviruset vid Helsingfors universitet

Dessa instruktioner har uppdaterats 11.10.2021.