Coronavirussituationen | Öppna universitetet

Här hittar du information om undervisningen och tjänsterna vid Öppna universitetet under undantagssituationen som orsakats av coronaviruset.

• Nästan alla Öppna universitetsstudier genomförs som nätstudier.
  • I universitetets lokaler följer vi säkerhetsföreskrifterna: vi iakttar god handhygien och att alla har möjlighet att undvika närkontakt med varandra, och när vi är sjuka kommer vi inte till campus.
  • Användning av munskydd rekommenderas fortfarande vid universitetet enligt eget övervägande och i situationer där flera personer vistas i en lokal där det är svårt att undvika närkontakt.
  • Om du har frågor som gäller dina pågående studier kan du kontakta Öppna universitetets studierådgivning eller läraren Du når läraren bäst via lärplattformen (Moodle eller MOOC).
  • Mer information: Situationen med coronaviruset vid Helsingfors universitet

Dessa instruktioner har uppdaterats 21.4.2022.