Är du ny vid universitet och full av frågor? Kampanjen Ask Me! hjälper dig komma igång

Hög med Ask Me! -stift
Meddelande 9.9.2021

Var finns föreläsningssalen Porthania P417? Och närmaste Unicafé? Var kan jag låna böcker och plugga i lugn och ro?

Alla vid universitetet väntar redan med spänning på att få börja det nya läsåret och träffa nya studenter. För att studiestarten ska vara så smidig som möjligt och det ska vara lätt att ställa frågor ordnar vi kampanjen Ask Me! under första veckan 6. -10.9.2021.

Titta efter rosa Ask Me!-logon under första studieveckan och tveka inte att ställa frågor! Logon hittar du bl.a. i anställdas och studenters profiler och på universitetets Instagram-konto @universityofhelsinki.

Under veckan kommer studenternas frågor att besvaras på @universityofhelsinki konto. Studentservicen börjar med att kapa kontot den 6.9. Under veckan kommer åtminstone @helsinkithinkco, @helunilib och @unisportfi.

Välkommen med! Mer information om veckans schema kommer på vårt Instagram-konto närmare evenemanget.

Meddelande 9.9.2021

Läs fler meddelanden