Informationstillfälle om coronasituationen måndag 20.9 kl. 9.00–11.00

Syksyinen maisema Metsätalon pihalta.
Meddelande 16.9.2021

September månads informationstillfälle om coronavirussituationen ordnas måndagen den 20 september och då behandlas universitetets riktlinjer för undantagssituationen. Alla riktlinjer finns alltid uppdaterade på webbsidan Coronavirusläget vid Helsingfors universitet.

Vid informationstillfället medverkar prorektor Sari Lindblom, förvaltningsdirektör Esa Hämäläinen, utvecklingsdirektör Susanna Niinistö-Sivuranta, personaldirektör Tiia Tuomi samt Medicinska fakultetens dekanus Risto Renkonen och studentkårens ordförande Jessika Isomeri. Moderator är kommunikationsdirektör Taina Kyllönen. Det har reserverats tid för frågor.

Informationstillfället hålls på finska och svenska kl. 9–10 och på engelska kl. 10–11. De inledande anförandena är lika vid båda tillfällena. Eventuella frågor som skickas in ska vara på det pågående tillfällets språk.

Du kan skicka in frågor under informationstillfället via Tankehörnans Presemo-chatt: presemo.helsinki.fi/thinkcorner

I chatten ser du också de frågor som andra deltagare har skickat in. Du kan också skicka in frågor på förhand via kommentarsfältet i Flamma-nyhet. Nyheten kompletteras i efterhand med materialet och inspelningen från tillfället.

Du kan följa livesändningen på Tankehörnans webbplats:

Foto: Eero Roine

Meddelande 16.9.2021