Informationstillfälle om coronasituationen måndag 25.10 kl. 9.00–10.00

Chemicum -byggnadstorget på hösten.
Meddelande 20.10.2021

Informationstillfället hålls på finska och svenska kl. 9–10 och på engelska kl. 10–11. De inledande anförandena är lika vid båda tillfällena. Eventuella frågor som skickas in ska vara på det pågående tillfällets språk.

Vid oktober månads informationstillfälle om coronavirussituationen den 25 oktober behandlas universitetets riktlinjer för undantagssituationen och de förändringar i arbete som utförs på plats som hybridarbetet för med sig. Alla riktlinjer finns alltid uppdaterade på Coronavirusläget vid Helsingfors universitet.

Vid informationstillfället medverkar rektor Sari Lindblom, förvaltningsdirektör Esa Hämäläinen, lokaldirektör Teppo Salmikivi, it-chef Minna Harjuniemi och personaldirektör Tiia Tuomi. Moderator är kommunikationsdirektör Taina Kyllönen. Det har reserverats tid för frågor.

Du kan skicka in frågor under informationstillfället via Tankehörnans Presemo-chatt.

I chatten ser du också de frågor som andra deltagare har skickat in. Du kan också skicka in frågor på förhand via kommentarsfältet i Flamma-nyhet (kräver inloggning). Nyheten kompletteras i efterhand med materialet och inspelningen från tillfället.

Du kan följa livesändningen på Tankehörnans webbplats:

Länk till livestreamen av informationstillfället på finska och svenska

Länk till livestreamen av informationstillfället på engelska

Bild: Jani Närhi

Meddelande 20.10.2021