Välj utbildningsprogram

Doktorandprogrammen

Återställ
nainen kävelee portaissa

Läsåret börjar – informationstillfälle om coronasituationen måndag 17.8 kl. 9–11

Temat för höstens första informationstillfälle om coronasituationen är de anvisningar som gäller terminsstarten. Informationstillfället hålls på de inhemska språken kl. 9–10 och på engelska kl. 10–11.

Informationstillfället streamas från Tankehörnan måndag 17.8 kl. 9–11. Vid tillfället behandlas det aktuella läget och de senaste anvisningarna om att återvända till arbetet och studierna vid universitetet.

Anvisningarna publiceras i sin helhet på universitetets webbsida för coronainformation senast fredag 14.8.

– Eftersom coronasituationen i huvudstadsregionen har försämrats kommer vi att precisera riktlinjerna från i somras. Bland annat rekommenderar vi distansarbete till slutet av september. Nu är det igen viktigt att vara särskilt försiktig i alla situationer som innebär människokontakt, säger prorektor Tom Böhling, medlem av universitetets ledningsgrupp för coronaviruskrisen.

Vid informationstillfället talar prorektor Paula Eerola, förvaltningsdirektör Esa Hämäläinen, personaldirektör Tiia Tuomi och utvecklingsdirektör Susanna Niinistö-Sivuranta. Moderator är kommunikationsdirektör Taina Kyllönen. Det har reserverats gott om tid för frågor från åhörarna.

Informationstillfället hålls på finska och svenska kl. 9–10 och på engelska kl. 10–11. Sändningen streamas direkt från Tankehörnan.

De inledande anförandena är identiska vid båda tillfällena. Eventuella frågor som skickas in ska vara på det pågående tillfällets språk. Du kan också skicka in frågor på förhand via kommentarsfältet i denna Flamma-nyhet.

Under sändningen kan du skicka in frågor direkt till Tankehörnans telefonnummer 050 311 9811 via Whatsapp eller som sms. Du kan också ställa frågor via Yammer medan frågestunden pågår.

Välkommen att följa sändningen på Tankehörnans webbsida:

Länk till informationstillfället på finska och på svenska.

Länk till informationstillfället på engelska.