Sodexo nyheter: plastinsamling, världssmaker och fastlagsbullar

Meddelande 12.2.2025

Gott nytt år från vårt Sodexo-team! Året har startat tämligen fartfyllt. Café Civis var öppet under vetenskapsdagarna (8–12.1.), där vi hade nöjet att betjäna en stor mängd kunder. 

Vår tyngdpunkt i verksamheten är i år hållbarhet och inklusivitet. Vi började med vårt agerande gällande hållbarhet genast i början av året med en kampanj angående hållbarhet samt påbörjade insamlingen av plast. Det kommer att följas med en rad andra kampanjer under året och göra detta till en naturlig sätta att agera. 

Förändrade teman för mat 

Vårt första tema, ”Chefs Table” har vi redan haft. Där var tyngdpunkten att presentera nya veganska och hållbara maträtter, som våra kökschefer har planerat.  

Men mera teman är på kommande, i februari bjuder vi på koreanska smaker, i april blir det Italienska köket och i juni Tex-Mex. 

Kermatäytteinen laskiaispulla.

Smaka på våra läckra fastlagsbullar! 

Fastlagsdagen firas i år först i början av mars, så vi hinner njuta av fastlagsbullar hela februari! Äter du din fastlagsbulle med sylt eller mandelmassa eller… med någonting annat?  

Bild: Mostphotos