Student - Stöd för dina studier från Handledningshörnan!

Handledningshörnan text och på en bakgrund av en blåögd persons ansikte.
Meddelande 22.10.2021

I Handledningshörnan ordnas aktiviteter om studier och välmående som du kan delta i med låg tröskel. Vi ordnas evenemangen online och i Handledningshörnarna som ligger på tredje våningen i Kajsahuset och Viikkis infocenter.

Handledningshörnan erbjuder ett brett utbud av aktiviteter

• Vi organiserar studiesessioner i Zoom och i Handledningshörnan på Kajsahuset för alla studerande. Sessioner hålls med Pomodoro-tekniken. Kom studera tillsammans!
  • I Handledningshörnan kan du delta i Hälsotisdagens evenemang som stöder studenters välmående.
  • Karriärservicen ordnar smågrupper, workshoppar och chattar där du får hjälp med studie- och karriärplanering och jobbsökning. Varannan tisdag kan du få personlig rådgivning om jobbsökning och arbetspraktik på våra experters virtuella walk-in-mottagningar utan tidsbokning.
  • Du kan också delta i Sisu-kliniker i Zoom och HUS:n rådgivning i utkomstfrågor.

Vi vill att evenemanget ska vara säkert för alla

Instruktioner för ett tryggare miljö har utarbetats för Handledningshörnan. Det är en bra idé att läsa instruktionerna innan du deltar i evenemang.

Mer information

Mer information om alla online evenemang som ordnas i Handledningshörnan hittar du på sidan Handledningshörnan i Instruktioner för studerande. Du kan också alltid kontakta oss på adressen ohjauskulma@helsinki.fi om du har frågor eller om du vill föreslå ett evenemang.

Meddelande 22.10.2021

Läs fler meddelanden