Studentservicens närserviceställen öppnas stegvis

Opiskelijat kävelemässä kirjastossa
Meddelande 2.9.2021

Även om detta läsår påbörjas i en undantagssituation, kommer studentservicen att öppna sina fysiska serviceställen stegvis under den kommande hösten. I det här meddelandet finns listat tidtabeller för närserviceställenas öppettider gällande rådgivning och handledning. Telefon- och chattider erbjuds vid alla serviceställen och du kan kontrollera tiderna på Studentservicens webbsida.

  • Studentservicen i Kajsahuset är öppen måndag och torsdag kl. 12-15. 
  • Studentservicen i Mejlans är öppen på torsdagar kl. 12-14. 
  • Studentservicen vid Brobergsterassen betjänar huvudsakligen på distans, men närrådgivning erbjuds vid behov i den första perioden. 
  • Vid studentservicen i Gumtäkt, Forsthuset, Porthania, Kronohagen och Vik erbjuds närrådgivning från och med början av den andra perioden, dvs. från och med 25.10. 
  • Enheten för internationellt utbildningssamarbete erbjuder närrådgivning vid alla studentserviceställen från och med den andra perioden, i samma takt som studentserviceställena öppnas. De kanaler och öppettider som enheten för internationellt utbildningssamarbete erbjuder finns listade i Instruktioner för studerande
  • En första handledningstid för studiepsykologerna och karriärvägledarna kan för tillfället bokas på distans. Närrådgivning erbjuds enligt överenskommelse och enligt studentens situation. 

Om du inte vet till vem du kan vända dig med dina frågor lönar det sig för dig att bekanta dig med den rådgivningskompass som finns i Instruktioner för studerande. Rådgivningskompassen leder dig till rätt tjänst.

Foto: Linda Tammisto

Meddelande 2.9.2021

Läs fler meddelanden