Alumnitoiminta

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Kaikki Helsingin yliopistossa tutkinnon suorittaneet henkilöt, vaihto-opiskelijat sekä työntekijät ovat yliopiston alumneja.

Lue lisää alumnitoiminnasta täältä.

Ilmoittaudu alumniksi

Ilmoittautumalla Helsingin yliopiston alumniksi pysyt yhteydessä yliopistoon ja pääset hyödyntämään alumnipalveluita. Alumnina saat kutsuja kiinnostaviin tapahtumiin, saat Yliopisto-lehden näköisversion sähköpostitse, voit varata Kaisa-kirjaston alumnitilan ja paljon muuta. Alumniksi voit ilmoittautua helposti ja ilmaiseksi täällä.

Liity Alumniyhdistykseen

Helsingin yliopiston alumniyhdistykseen voivat liittyä Helsingin yliopistossa tutkintoa opiskelleet henkilöt. Alumniyhdistyksen jäsenenä sinulle on tarjolla ainutlaatuinen poikkitieteellinen ohjelma, joka koostuu seminaareista, luennoista, matkoista ja juhlista. Saat Yliopisto-lehden vuosikerran sähköisenä tai painettuna kotiin tai työpaikalle toimitettuna, alennuksia konserttilippuista, lehdistä, kirjoista, kursseista ja liikuntapalveluista sekä mahdollisuuden vaikuttaa yliopistoon ja sen tulevaisuuteen.

Tutustu Alumniyhdistykseen täällä.

HY+ Täydennyskoulutus

Yliopistolaisuus ja oppiminen eivät pääty valmistumiseen, sillä Helsingin yliopisto tarjoaa myös alumneille erilaisia tapoja päivittää ja syventää osaamista. HY+ tarjoaa tutkimukseen ja käytännön tarpeisiin perustuvia jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksia erilaisten kurssien, tapahtumien ja luentojen muodossa.