Alumnitoiminta

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Pidetään yhteyttä valmistumisen jälkeenkin! Kaikki Helsingin yliopistossa tutkinnon suorittaneet henkilöt, vaihto-opiskelijat sekä työntekijät ovat yliopiston alumneja. Yhdessä olemme Suomen suurin asiantuntijaverkosto. Alumnina saat monipuolisia mahdollisuuksia verkostoitua ja syventää omaa osaamistasi.

Tutustu Helsingin yliopiston alumniyhteisöön.

Liity alumniyhteisöön

Liittymällä Helsinki Alumni -yhteisöön pysyt yhteydessä yliopistoon ja saat alumnipalvelut käyttöösi. Alumnina saat kutsuja kiinnostaviin tapahtumiin, voit lukea Yliopisto-lehden verkossa, saat Unisportin asiakkuuden etuasiakashintaan, voit varata Kaisa-kirjaston alumnitilan ja paljon muuta.

Liity alumniyhteisöön helposti ja maksutta.

HY+ Täydennyskoulutus

Yliopistolaisuus ja oppiminen eivät pääty valmistumiseen, sillä Helsingin yliopisto tarjoaa myös alumneille erilaisia tapoja päivittää ja syventää osaamista. HY+ tarjoaa tutkimukseen ja käytännön tarpeisiin perustuvia jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksia erilaisten kurssien, tapahtumien ja luentojen muodossa.