Ammatillisen jatkokoulutuksen rakenne ja suorittaminen

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Tästä ohjeesta löydät tietoa koulutusohjelmasi rakenteesta ja siihen sisältyvistä osioista, ohjeita opintojen suorittamiseen sekä opinto-oppaat.

Huom! Valitsethan ylläolevasta valikosta oman koulutusohjelmasi, jotta näet koulutustasi koskevat ohjeet. Ohjenäkymä on sama seuraaville koulutusohjelmille: Erikoislääkärikoulutus 5-vuotinen, Erikoislääkärikoulutus 6-vuotinen, Erikoishammaslääkärikoulutus

Sisu-opintotietojärjestelmä on korvannut 31.5.2021 alkaen Helsingin yliopiston vanhan WebOodi-järjestelmän. Suosittelemme tutustumaan yliopiston yleisiin Sisu-ohjeisiin. Huomaathan kuitenkin, että opintosuunnitelmaa ja valmistumista koskevat ohjeet ja määräajat eivät koske ammatillisen jatkokoulutuksen opiskelijoita. Todistuksen hakeminen ammatillisesta jatkokoulutuksesta tapahtuu edelleen oman koulutuksesi normaalien valmistumisohjeiden mukaisesti.

Toistaiseksi Sisuun siirtyminen ei edellytä ammatillisen jatkokoulutuksen opiskelijoilta opintosuunnitelman laatimista järjestelmässä. 

Jos tarvitset sähköisesti varmennetun opintosuoritusotteen tai opiskelutodistuksen, voit tulostaa nämä itse Sisusta. Ohjeita: Opintosuoritusotteen tilaaminen ja Opiskelutodistuksen tilaaminen.   

Jos sinulla on kysyttävää järjestelmän vaihdoksen vaikutuksista opiskeluusi, otathan yhteyttä opiskelijaneuvontaan (meilahti-specialist@helsinki.fi).