Farmasian tiedekunta - ohjeita ennen 1.8.2017 aloittaneille

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Huom. Tämän sivun sisältö koskee vain ennen 1.8.2017 aloittaneista koulutusohjelmista siirtyneitä opiskelijoita. Sinun ei tarvitse valita yllä olevasta koulutusohjelmavalikosta mitään.

Tutkinnonuudistuksen siirtymäaika on päättynyt 18.12.2020.

Opintojen suunnittelu uusissa koulutusohjelmissa

Jos opinto-oikeutesi on päättynyt, tässä ohje opinto-oikeuden palautukseen.

Kun olet siirtynyt tai siirtymässä uuteen koulutusohjelmaan, tee uusi opintosuunnitelma Sisu-järjestelmässä ja valitse sen opintosuunnitelmakaudeksi 2020-2021. Opintojaksojen korvaavuudet uuden ja vanhan tutkinnon välillä näet alla olevista taulukoista.

Lisää tietoa uusista koulutusohjelmista on sivulla Tutkinnon rakenne ja laajuus. Valitse sivulla joko farmaseutin tai proviisorin koulutusohjelma, jotta näet oikean ohjelman rakenteen ja tiedot.

Opintojen vanheneminen

Uusien tutkintovaatimusten mukaisia tutkintoja koskevat myös uudet säännöt opintojen vanhenemisesta. Uusiin tutkintoihin ei ole mahdollista käyttää yli 10 vuotta vanhoja opintoja.