HYYn jäsenedut

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Tarvitsetko lastenhoitoapua tai mietityttääkö jokin opintoihin liittyvä lainopillinen pulma? Helsingin yliopiston oppilaskunnan (HYY) jäsenenä olet oikeutettu monenlaisiin jäsenetuihin ja palveluihin. Lue lisää alta ja HYYn omilta verkkosivuilta

Lastenhoitopalvelu Pikku HYY

Perheellinen opiskelija! Tarvitsetko toisinaan lastenhoitoapua esimerkiksi luennon tai tentin ajaksi? Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan lastenhoitopalvelu Pikku HYY tarjoaa tilapäistä lastenhoitoapua HYYn jäsenille. Tarjolla on sekä satunnaisia hoitovuoroja että vakioaikoja. Lue lisää lastenhoitopalvelu Pikku HYYstä täältä.

Opiskelun ja perhe-elämän yhteensovittamiseen liittyy välillä isojakin haasteita, mutta apua on saatavilla. Sinun kannattaa tutustua HYYn, Väestöliiton ja Suomen ylioppilaskuntien liiton yhdessä koostamaan Perheellisen opiskelijan oppaaseen sekä muihin hyödyllisiin linkkeihin täältä.

Tarvitsetko oikeusapua?

HYYn jäsenenä olet oikeutettu oikeustieteen opiskelijoiden Pykälä ry:n tuottamaan maksuttomaan oikeusapuun. Oikeusapu antaa oikeudellista neuvontaa henkilökohtaisesti, puhelimitse ja sähköpostitse.

Lue lisää oikeusavusta Pykälä ry:n sivuilta.

Ylioppilaslehti ja ylioppilaskalenteri

Ylioppilaslehti on maailman vanhimpiin ja laajalevikkisimpiin lukeutuva suomenkielinen opiskelijalehti. HYYn jäsenenä saat Ylioppilaslehden kotiin kannettuna. Ruotsinkielisille opiskelijoille tarjolla on myös Studentbladet.

Ylioppilaskalenteri on ilmainen kalenteri kaikille HYYn jäsenille. Kalentereita jaetaan aina lukuvuoden alkaessa väliaikaisilla tarranjakopisteillä ja HYYn palvelutoimistossa.