Kasvatustieteellinen tiedekunta - ohjeita ennen 1.8.2017 aloittaneille

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Huom. Tämän sivun sisältö koskee vain uuteen koulutusohjelmaan siirtyneitä opiskelijoita, joiden opinnot ovat alkaneet ennen 1.8.2017 (kandi) tai 1.8.2018 (maisteri).

Alta löydät tiedekuntasi pysyväismääräykset ja vastaavuustaulukot sekä tietoa automaattisiirrosta.

Kasvatustieteellisen tiedekunnan perustutkintoja koskevissa pysyväismääräyksistä löydät tietoa muun muassa opintojen vanhenemisesta, kieli- ja viestintäopinnoista sekä tutkielmista.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, otathan yhteyttä Siltavuoren opiskelijapalveluihin: siltavuori-student@helsinki.fi

Ennen 1.8.2017 (kandi) tai 1.8.2018 (maisteri) aloittaneiden tutkintovaatimukset ja/tai -rakenteet sekä vastaavuustaulukot

Muut opinnot

Siirrot uusiin koulutusohjelmiin

Siirrot uusiin koulutusohjelmiin tehdään 30.12.2020-15.1.2021 välisenä aikana. Voit tarkistaa Automaattisiirto uusiin koulutusohjelmiin -sivulta, mihin ohjelmaan sinut siirretään siirtymäkauden päättymisen jälkeen.