Kertoisitko oman opiskelijatarinasi? | Avoin yliopisto

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Hei Avoimen yliopiston opiskelija!

Mikä toi sinut opiskelemaan Avoimeen yliopistoon, ja millaista opiskelu on ollut? Mihin suuntaan toivot, että opiskelu sinua kuljettaa?

Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa on vuosittain yli 40 000 opiskelijaa. Yksi etsii omaa alaa tai haaveilee uudesta urasta, toinen vahvistaa ammattitaitoaan, kolmas opiskelee silkasta oppimisen ilosta. Jokaisella on oma tarinansa kerrottavanaan.

Kertoisitko sinä oman tarinasi?

Etsimme haastateltavia opiskelijatarinoihin, joita julkaistaan vuoden 2022 mittaan Helsingin yliopiston jatkuvan oppimisen verkkosivuilla täällä: Tarinoita oman osaamisen kehittämisestä

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: sanna.saari-salomeri@helsinki.fi. Kiitos!