Lääketieteellinen tiedekunta - ohjeita ennen 1.8.2017 aloittaneille

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Huom. Tämän sivun sisältö koskee vain ennen 1.8.2017 aloittaneissa koulutusohjelmissa opiskelevia. Valitse yllä olevasta valikosta koulutuksesi mukainen koulutusohjelma.

Tältä sivulta löydät lääketieteellisen tiedekunnan koulutusohjelmien ohjeita opiskelusta siirtymäaikana, valmistumisesta vanhojen tutkintovaatimusten mukaan, sekä siirtymisestä uusiin koulutusohjelmiin. Jos olet palaamassa opintoihin tauon jälkeen, tutustu opinto-oikeuden palautuksen ohjeeseen.

Kaikille opiskelijoille yhteiset ohjeet tutkinnon suorittamisesta loppuun tutkinnonuudistuksen siirtymäaikana löydät sivulta Ohjeita ennen vuotta 2017 aloittaneille.

Kielikeskuksen kieliopintoja koskevia ohjeita löydät sivulta Kielikeskuksen kieliopinnot.

Lisätietoja voit kysyä Meilahden opiskelijapalveluista, yhteystiedot ja aukioloajat.

 

Siirtymäaika lääketieteellisessä tiedekunnassa

Helsingin yliopiston poikkeustilanteesta johtuen tutkinnon uudistuksen siirtymäkautta jatkettiin siten, että viimeinen päivä vanhojen tutkintovaatimusten mukaan valmistumiseen oli 18.12.2020. Hammaslääketieteen koulutusohjelmassa siirtymäaika päättyy 31.7.2021, mutta muissa koulutusohjelmissa siirtymäaika on päättynyt ja opiskelijat on siirretty uusiin koulutusohjelmiin.

Hammaslääketieteen opiskelijoiden on mahdollista suorittaa tutkinto vanhojen tutkintovaatimusten mukaisesti siirtymäkauden loppuun saakka. Mikäli opintosi ovat siinä vaiheessa, että tutkinnon suorittaminen loppuun on mahdollista siirtymäkauden loppuun mennessä, sinun kannattaa suorittaa tutkintosi vanhojen tutkintovaatimusten mukaisesti. Siirtymäkauden päätyttyä kaikki opiskelijat siirretään automaattisesti uusiin koulutusohjelmiin. Voit myös harkita siirtymistä uuteen koulutusohjelmaan jo ennen siirtymäajan päättymistä.

Tutustuthan huolellisesti koulutusohjelmasi siirtymäajan ohjeisiin.