Lukuvuosi-ilmoittautuminen ammatillisessa jatkokoulutuksessa

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Jokaisen yliopistossa kirjoilla olevan opiskelijan on ilmoittauduttava vuosittain läsnä- tai poissaolevaksi alkavalle lukuvuodelle. Ilmoittautuminen tehdään OILI:ssa. Ensimmäiseksi lukuvuodeksi sinut on ilmoitettu automaattisesti läsnäolevaksi. Seuraavina lukuvuosina sinun tulee tehdä lukuvuosi-ilmoittautuminen itse. Vain läsnäolevana opiskelijana voit suorittaa yliopiston järjestämiä opintoja. Lukuvuosittainen läsnäoloilmoituksen tekeminen on tärkeää myös, jotta käyttäjätunnuksesi pysyy voimassa. Sinun tulee olla läsnäolevana myös silloin, kun valmistut. 

Yliopiston yhteiset ohjeet lukuvuosi-ilmoittautumiseen löydät täältä.

Ilmoittautumisajan päätyttyä voit tehdä lukuvuosi-ilmoittautumisen lähettämällä sähköpostia Kaisa-talon opiskelijaneuvontaan studentinfo@helsinki.fi Ilmoita viestissä nimesi, opiskelijanumerosi tai syntymäaikasi ja koulutusohjelma, jolle haluat lukuvuosi-ilmoittautumisen tehdä. 

Huom! Ylioppilaskunnan jäsenmaksu ja unohtuneesta ilmoittautumisesta maksettava uudelleenkirjoittautumismaksu eivät koske ammatillista jatkokoulutusta suorittavia, ellei opiskelijalla ole lisäksi yliopistolla voimassaolevaa perus- tai tohtorintutkinnon suoritusoikeutta.