Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta - ohjeita ennen 1.8.2017 aloittaneille

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Huom. Tämän sivun sisältö koskee vain ennen 1.8.2017 aloittaneissa koulutusohjelmissa opiskelevia. Sinun ei tarvitse valita yllä olevasta koulutusohjelmavalikosta mitään, se on tarkoitettu vain uusissa koulutusohjelmissa opiskeleville.

Alta löytyy ohjeita ennen syksyä 2017 aloittaneille matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoille.

Tutustu oman koulutusohjelmasi ohjeisiin alla olevista linkeistä. Voit suorittaa tutkinnon vanhojen vaatimusten mukaan 18.12.2020 mennessä tai siirtyä uuteen koulutusohjelmaan. Ohjeet on jaoteltu tämän mukaan.

Huomioi erityisesti uuteen tutkintorakenteeseen liittyvät opintojen vanhenemista koskevat säädökset. Uusissa koulutusohjelmissa tutkintoon ei voi sisällyttää yli 10 vuotta vanhempia opintoja. Vanhentuneet opinnot täytyy suorittaa uudestaan.

Kandidaatintutkielma tulee palauttaa 13.11.2020 mennessä tutkielman ohjaajalle arvioitavaksi, ellei ohjaajan kanssa ole muuta sovittu.

Maisterintutkielmien hyväksymispäivät

Toimita opintokokonaisuuslomakkeet hyväksyttäväksi vastuuhenkilöille hyvissä ajoin mieluiten joulukuun alkupuolella. Mikäli kokonaisuudesta puuttuu tällöin vielä yksittäisiä suorituksia, merkitse ne lomakkeelle huomiovärillä ja laita suorituspäivä-kohtaan suunnittelemasi suorituspäivä. Kokonaisuusmerkintäpyyntöjä otetaan vastaan 18.12.2020 asti.

Koulutusohjelmakohtaiset ohjeet:

Muut opinnot: