Opiskelutaitowebinaarit 2021-2022 | Avoin yliopisto

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Hyvät opiskelutaidot tukevat ja edistävät oppimista ja opiskelua. Opiskelutaitowebinaareista saat vinkkejä ja sytykettä oman oppimisesi vahvistamiseen. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa kuulolle!

Webinaarit syksyllä 2021

15.9. Opintojen suunnittelu ja ajankäyttö
21.9. Verkko-opiskelun abc – miten verkossa opiskellaan?
23.9. Tieteellisten tekstien lukeminen
5.10. Miten oppimista arvioidaan?
20.10. Tenttiin valmistautuminen ja tenttivastaustekniikka
2.11. Tieteellisen tekstin ja esseen kirjoittaminen
18.11. Englanninkielisen tekstin lukeminen – How to survive with English literature?
7.12. Tiedonhaku – kun google ei riitä: Miten löydän korkeakouluopinnoissa tarvittavat tiedonlähteet?

Lisätietoa ja linkit webinaareihin: Opiskelutaidot.fi

Webinaarit keväällä 2022

27.1. Psyykkinen hyvinvointi ja oppiminen
8.2. Läsnä verkossa – kuinka luon myönteistä vuorovaikutusta verkkokurssilla?
22.2. Miten tulla toimeen esiintymisjännityksen kanssa?
22.3. Tutkimuksellinen ote yliopisto-opinnoissa
26.4. Avoimet korkeakouluopinnot väylänä tutkintoon

Lisätietoa ja linkit webinaareihin: Opiskelutaidot.fi

Webinaarit toteutetaan avointen korkeakoulujen valtakunnallisena yhteistyönä: Aalto Avoin yliopisto, Helsingin yliopisto Avoin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto Avoin yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Karelia-ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto Avoin yliopisto, Oulun yliopisto Avoin yliopisto, Tampereen yliopisto Avoin yliopisto, Turun yliopisto Avoin yliopisto ja Åbo Academi.

Huomaa myös opiskelua tukevat kurssit!

Lukuvuonna 2021-2022 voit vahvistaa kirjoittamisen taitojasi maksuttomilla kursseillamme Aloittava kirjoittaja ja Taitava kirjoittaja:

Lue lisää: Opiskelun tuki