Tohtorit ja alumnitoiminta

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Kaikki Helsingin yliopistossa tutkinnon suorittaneet henkilöt, vaihto-opiskelijat sekä työntekijät ovat yliopiston alumneja. Alumniksi voit halutessasi ilmoittautua jo tohtoriopintojen aikana.

Lue lisää alumnitoiminnasta.

Liity Helsingin yliopiston omaan alumniyhteisöön

Helsinki Alumni on Suomen suurin asiantuntijayhteisö. Mukana meitä on jo yli 30 000. Liittymällä Helsingin yliopiston alumniyhteisöön pysyt yhteydessä yliopistoon ja hyödyt monipuolisista alumnipalveluista. Pysy uusimman tieteen hermolla, verkostoidu monialaisesti tapahtumissa, syvennä osaamistasi täydennyskoulutuksissa ja jaa kokemuksiasi uusille opiskelijoille. Alumnina saat myös konkreettisia etuja, kuten Yliopisto-lehden sähköisenä, Kaisa-kirjaston Alumnitilan käyttöösi ja paljon muuta!

Olet myös erittäin tervetullut mukaan kehittämään alumnitoimintaamme. Yhdessä voimme lisätä yliopistomme vaikuttavuutta, tarjota entistäkin laadukkaampaa opetusta ja tuottaa yhä monipuolisempaa tutkimusta. Mitä suurempi alumniyhteisö, sitä vahvempi yliopisto.

Helsinki Alumni -yhteisöön liittyminen on maksutonta. Liittyminen käy helposti täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake.

Liity Alumniyhdistykseen

Samalla kun ilmoittaudut alumniksi, voit halutessasi myös liittyä jäseneksi Helsingin yliopiston alumniyhdistykseen. Maksulliseen alumniyhdistykseen voivat liittyä kaikki Helsingin yliopistossa tutkintoa opiskelleet henkilöt.

Alumniyhdistyksen jäsenenä sinulle on tarjolla ainutlaatuinen poikkitieteellinen ohjelma, joka koostuu seminaareista, luennoista, matkoista ja juhlista. Saat Yliopisto-lehden vuosikerran sähköisenä tai painettuna kotiin tai työpaikalle toimitettuna, alennuksia konserttilippuista, lehdistä, kirjoista, kursseista ja liikuntapalveluista sekä mahdollisuuden vaikuttaa yliopistoon ja sen tulevaisuuteen.

Tutustu alumniyhdistykseen

HY+ Täydennyskoulutus

Yliopistolaisuus ja oppiminen eivät pääty valmistumiseen, sillä Helsingin yliopisto tarjoaa myös alumneille erilaisia tapoja päivittää ja syventää osaamista. HY+ tarjoaa tutkimukseen ja käytännön tarpeisiin perustuvia jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksia erilaisten kurssien, tapahtumien ja luentojen muodossa.