Undergraduate Awards

Ohje kuuluu seuraaviin teemoihin

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Irlantilainen The Undergraduate Award (UA) on kandidaattitason opiskelijoille suunnattu opinnäytetöiden palkinto. Kilpailun tarkoitus on tehdä näkyväksi erinomaisten kandidaattiopintoja suorittavien, viimeisen tai toiseksi viimeisen vuoden opiskelijoiden osaamista ja tarjota parhaille kyvyille mahdollisuus verkottua ja saada näkyvyyttä osaamiselleen maailmanlaajuisesti.

OSALLISTUMISKRITEERIT

Voidaksesi osallistua kilpailuun sinun on täytettävä seuraavat perusehdot:

  • olet kanditason viimeisen tai toiseksi viimeisen vuoden opiskelija tai valmistuit kandiksi viime vuonna
  • olet saanut kirjoittamastasi kandidaatin opintoihin kuuluvasta kirjallisesta kurssityöstä (laaja essee, tutkielma tai projektityö) korkeimman mahdollisimman arvosanan (5)
  • olet kirjoittanut opinnäytteesi englannin kielellä. Jos työ on kirjoitettu suomeksi tai ruotsiksi sinun pitää käännättää työ englanniksi.

MITEN OSALLISTUN?

  • Lue ensin tarkasti ohjeet Undergraduate Awards -kilpailun verkkosivuilta, jossa listattu myös mukana olevat tieteenalat.
  • Opinnäyte syötetään kilpailun sähköiseen järjestelmään, joka löytyy yllä mainitulta verkkosivulta. Huomaa, että opinnäytteen laajuudelle on määritelty rajat ja että työstä on kirjoitettava 100–300 sanan pituinen tiivistelmä.
  • Työt arvostelee kullekin kategorialle nimitetty paneeli.
  • Palkitut kutsutaan seremoniaan Irlantiin ja palkitut työt julkaistaan Undergraduate Journal -julkaisussa, jota levitetään yliopistojen kirjastoihin maailmalla. Kyseessä ei siis ole rahallinen palkinto.

LISÄTIETOJA

Lisää tietoa löydät kilpailun verkkosivuilta ja kysymyksiä voi myös lähettää osoitteeseen info@undergraduateawards.com.