Unisportin liikuntapalvelut

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Jotta elämä ei olisi pelkkiä opintoja ja työtä, muista myös liikkua ja huolehtia hyvinvoinnistasi. UniSport on liikuntakeskus ja kohtauspaikka, jossa suorittaminen jää vähemmälle ja kokemukset korostuvat.

UniSportissa käytössäsi on viisi laadukasta kuntosalia, lähes 40 erilaista ryhmäliikuntatuntia ja pallopeliryhmät. Järjestämme myös taukoliikuntaa yliopiston kampuksilla sekä tarjoamme ilmaisen taukoliikuntaohjelma BreakPron kaikille opiskelijoille.

Olet tervetullut tutustumaan UniSportiin milloin vain sinulle sopii – ensimmäinen tutustumiskerta on sinulle maksuton.

Tervetuloa liikkumaan!

UniSportin palvelut

Yleisin ja edullisin tapa UniSportissa liikkumiseen on kausikortti. Kausikortilla voit osallistua  ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin sekä käyttää kuntosaleja. Kausikortilla voit käyttää kaikkia UniSportin keskuksia ja saat myös varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin.

Näin aloitat UniSportissa

Rekisteröidy Unisportin verkkosivuilla HAKA-tunnustasi (yliopistosi käyttäjätunnus) käyttäen tai missä tahansa UniSportin asiakaspalvelupisteessä. Helsingin yliopiston opiskelijana tarvitset mukaan opiskelijakortin tai opiskelijatodistuksen ja henkilökortin.

Rekisteröitymisen jälkeen voit ostaa kausikortin, varata kursseja, yksilöpalveluita ja tehdä kenttävarauksia suoraan netissä omien tunnustesi avulla oman asiakasryhmäsi hintaan

Ryhmäliikuntatunteja sekä palloiluvuoroja pääset varaamaan kausikortin voimassaoloaikana.

Onko viime liikuntakerrastasi pidemmän aikaa tai oletko vasta aloittamassa liikunnan harrastamista?

UniSport järjestää keskuksissa asiakkailleen maksutonta kuntosaliopastusta, josta voi kysyä esimerkiksi neuvoa liikuntaharrastuksen aloittamiseen tai kuntosalilaitteiden käyttöön. Kuntosaliopastukseen ei tarvitse varata paikkaa.

Taukoliikuntaa opiskelun oheen

UniSport tarjoaa Break Pro -taukojumppaohjelman jokaisen yliopistolaisen käyttöön. Break Pro sisältää yli 100 lyhyttä taukoliikuntavideota. Liikkeet ovat fysioterapeuttien suunnittelemia. Jumppa on helppo suorittaa missä tahansa. Videot ovat saatavilla kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Kuinka usein haluat jumpata? Voit asettaa ohjelman muistuttamaan taukoliikunnasta valitsemasi aikataulun mukaan 30, 45, 60, 90 tai 120 minuutin välein tai tiettyinä kellonaikoina. Jokainen liikuttu minuutti lisää terveyttä.

Lataa Break Pro laitteellesi

PC / Windows
  • Lataa PC:lle ohjelman asennuspaketti
  • Asennusohjelma poistaa vanhan ohjelmaversion.
  • Kirjaudu ohjelmaan pyydettäessä syöttämällä kenttään yliopiston sähköpostiosoitteesi helsinki.fi  tai ad.helsinki.fi
  • Syötä avoimeen kenttään sähköpostiin toimitettava Aktivointikoodi.
  • Sovellus on käyttövalmis.
macOS  (Mojave 10.14 >)
  •  Lataa macOS tietokoneelle asennuspaketti
  • Käynnistä asennusohjelma hiiren oikealla napilla tai vasemmalla + Ctrl painikkeella. Break Pro ei ole vielä AppStoressa joten asennusohjelma ilmoittaa ettei toimittaja ole luotettu. Käynnistä asennus siitä huolimatta.
  • Kirjaudu ohjelmaan yliopiston sähköpostiosoitteellasi helsinki.fi  tai ad.helsinki.fi  Syötä ko. sähköpostiin tullut aktivointikoodi.
  • Salli Break Prolle Järjestelmäasetuksista kaikki ilmoitukset ja uudelleenkäynnistä tietokone.
  • Ilmoitukset/muistutukset toimivat jos ohjelmaa ei sammuteta. Älä siis sulje ohjelmaa vaan paina se keltaisesta Pienennä napista ”alas”.

Huolettomat hartiat

Muista myös 15 minuutin mittaiset, maksuttomat taukoliikuntamme Huolettomat hartiat kampuksilla.

Hyviä taukohetkiä!