Unisportin liikuntapalvelut

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Jotta elämä ei olisi pelkkää työtä tai opintoja, muista myös liikkua ja huolehtia hyvinvoinnistasi. UniSport on liikuntakeskus ja kohtauspaikka, jossa suorittaminen jää vähemmälle ja kokemukset korostuvat.

UniSportissa käytössäsi on viisi laadukasta kuntosalia, lähes 40 erilaista ryhmäliikuntatuntia ja palloiluvuorot. Järjestämme myös taukoliikuntaa yliopiston kampuksilla sekä tarjoamme ilmaisen taukoliikuntaohjelma BreakPron kaikille opiskelijoille.

Olet tervetullut tutustumaan UniSportiin milloin vain sinulle sopii – ensimmäinen tutustumiskerta on sinulle ilmainen eikä sitä tarvitse varata etukäteen.

Tervetuloa tutustumaan ja liikkumaan!

Kausikortti

Yleisin ja edullisin tapa UniSportissa liikkumiseen on kausikortti. Kausikortilla voit osallistua rajattomasti ryhmäliikuntatunneille ja yleisille palloiluvuoroille sekä käydä kuntosalilla. Kausikortilla voit käyttää kaikkia UniSportin keskuksia ja saat myös varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille – kuntosalille voit mennä milloin tahansa.

UniSport-liikuntakeskukset

Ryhmäliikuntakalenterista näet keskuskohtaiset tunnit päiväkohtaisesti.

Hinnat

Helsingin yliopiston opiskelijana liikut UniSportissa erittäin edulliseen opiskelijahintaan. Esimerkiksi 12 kuukauden kausikortti maksaa sinulle edullisimmillaan 101 € (8,4€ / kuukausi).

Hinnastosta näet kaikkien UniSportin palveluiden hinnat.

Näin aloitat UniSportissa

Rekisteröidy missä tahansa UniSport-keskuksen asiakaspalvelussa: Helsingin yliopiston opiskelijana tarvitset mukaan opiskelijakortin tai opiskelijatodistuksen ja henkilökortin sekä käyttäjätunnuksen (tunnus, jolla kirjaudut yliopiston koneelle).

Rekisteröitymisen jälkeen voit ostaa kausikortin, varata kursseja, yksilöpalveluita ja tehdä kenttävarauksia suoraan netissä omien tunnustesi avulla.

Ryhmäliikuntatunteja sekä palloiluvuoroja pääset varaamaan kausikortin voimassaoloaikana.

Onko viime liikuntakerrastasi pidemmän aikaa tai oletko vasta aloittamassa liikunnan harrastamista?

UniSport järjestää keskuksissa asiakkailleen maksutonta kuntosaliopastusta, josta voi kysyä esimerkiksi neuvoa liikuntaharrastuksen aloittamiseen tai kuntosalilaitteiden käyttöön. Kuntosaliopastukseen ei tarvitse varata paikkaa.

Taukoliikuntaa opiskelun oheen

UniSport tarjoaa Break Pro -taukojumppaohjelman jokaisen yliopistolaisen käyttöön. Break Pro sisältää yli 100 lyhyttä taukoliikuntavideota. Liikkeet ovat fysioterapeuttien suunnittelemia. Jumppa on helppo suorittaa missä tahansa. Videot ovat saatavilla kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Kuinka usein haluat jumpata? Voit asettaa ohjelman muistuttamaan taukoliikunnasta valitsemasi aikataulun mukaan 30, 45, 60, 90 tai 120 minuutin välein tai tiettyinä kellonaikoina. Jokainen liikuttu minuutti lisää terveyttä.

Lataa Break Pro laitteellesi

Huomaathan seuraavat ohjeet: 

  1. Käynnistä asennusohjelma hiiren oikealla napilla tai vasemmalla + Ctrl painikkeella. Asennusohjelma saattaa ilmoittaa, ettei toimittaja ole luotettu. Käynnistä asennus ilmoituksesta huolimatta.
  2. Kirjaudu ohjelmaan @helsinki.fi -sähköpostiosoitteella.
  3. Salli Break Prolle Järjestelmäasetuksista kaikki ilmoitukset ja käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Ilmoitukset/muistutukset toimivat, jos ohjelmaa ei sammuteta. Älä siis sulje ohjelmaa vaan paina se keltaisesta Pienennä napista ”alas”.

Huolettomat hartiat

Muista myös 15 minuutin mittaiset, maksuttomat taukoliikuntamme Huolettomat hartiat kampuksilla.

Hyviä taukohetkiä!