Väitöskirjatutkijat ja järjestötoiminta

Valitsemalla koulutusohjelman saat näkyviin yleisten ohjeiden lisäksi koulutusohjelman mahdolliset omat sisällöt. Avointa yliopistoa koskevissa ohjeissa koulutusohjelmaa ei tarvitse valita.

Myös väitöskirjatutkijoille on tarjolla järjestötoimintaa ja mahdollisuus liittyä jäseneksi Helsingin yliopiston ylioppilaskuntaan. Järjestötoimintaan osallistumalla pääset vaikuttamaan väitöskirjatutkijoiden asioihin yliopistolla ja tutustut muihin opiskelijoihin.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY

Ylioppilaskunnan jäsenyys on tohtorin- tai lisensiaatintutkintoa suorittaville opiskelijoille vapaaehtoinen ja jäseneksi voi liittyä lukuvuoden aikana milloin vain. Väitöskirjatutkijat eivät ole oikeutettuja Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö YTHS:n palveluihin tai matka-alennuksiin. Väitöskirjatutkijoiden käytettävissä on kuitenkin laajasti muita etuja ja palveluita. Lisää tietoa ylioppilaskunnan jäsenyydestä ja toiminnasta löydät ylioppilaskunnan omilta verkkosivuilta. Tarkemmat ohjeet ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksamiseen löydät väitöskirjatutkijoiden lukuvuosi-ilmoittautumisohjeiden yhteydestä.

Helsingin Yliopiston Väitöskirjatutkijat (HYVÄT)

Helsingin Yliopiston Väitöskirjatutkijat (HYVÄT) on väitöskirjatutkijoiden oma järjestö. Järjestö pyrkii aktiivisesti ajamaan väitöskirjatutkijoiden etuja yliopistolla sekä tarjoaa väitöskirjatutkijoille paljon mahdollisuuksia yhteisölliseen toimintaan ja verkostoitumiseen. Lisää tietoa jäsenyydestä ja toiminnasta löydät HYVÄT-järjestön omilta verkkosivuilta.