Sodexon ajankohtaisia: muovinkeräystä, maailman makuja ja laskiaispullia
Hyvä alkanutta vuotta päärakennuksen Sodexo-tiimiltä! Vuosi on alkanut varsin vauhdikkaasti. Kahvila Civis oli auki tammikuun alun tieteen päivillä (8 –12.1.), joiden aikana saimme palvella lukuisan joukon asiakkaita.
Toimintamme painopisteenä on tänä vuonna vastuullisuus ja inklusiivisuus. Vastuullisuuteen liittyvää toimintaa olemme käynnistäneet tammikuussa hävikkiviikon merkeissä sekä aloittamalla muovinkeräyksen. Painopisteisiin liittyvät teemat jatkuvat koko vuoden jääden pysyväksi toimintatavaksi. Haluamme jatkuvasti kehittyä vastuullisuuden saralla.
Vaihtuvia ruokateemoja
Ensimmäisen ruokateemamme, ”Chef´s Table”, ehdimme jo toteuttaa. Siinä oli painopisteenä keittiömestariemme suunnittelemia uusia vegaanisia ruokalajeja.
Lisää teemoja on tulossa: helmikuussa tuomme Korean makuja tarjolle, huhtikuussa Italiaa ja kesäkuussa vielä Texmexiä.
Maista herkullisia laskiaispulliamme!
Laskiainen on tänä vuonna vasta maaliskuussa, joten laskiaispullilla ehdimme herkuttelemaan koko helmikuun! Syötkö sinä laskiaispullasi hillolla vai mantelilla vai…jollain muulla täytteellä?
Kuva: Mostphotos