Avoin yliopisto: Opinnot syksyllä 2021

Avoin tulevaisuudelle
Tiedote 19.07.2021

Avoimen yliopiston opintotarjonta syksylle 2021 on julkaistu! Tarjolla on jälleen opintoja yli kolmestakymmenestä Helsingin yliopiston kandi- ja maisteriohjelmasta. Opinnot järjestetään pääosin verkossa. Opintoihin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. 

Tutustu monipuoliseen opintotarjontaan:

Ilmoittautuminen ja opintomaksut

Ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu verkossa ja alkaa pääsääntöisesti 45 päivää ennen niiden alkua. Osaan opinnoista voi ilmoittautua joustavammin omassa aikataulussaan.

Opintomaksu määräytyy kurssin laajuuden mukaan ja on 15 euroa per opintopiste. Esimerkiksi viiden opintopisteen laajuisen kurssin hinta on tällöin 75 euroa. Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Syksyn 2021 opintotarjonnassa on myös kaikille tai tietyille opiskelijaryhmille maksuttomia opintoja:

Huom! Jos olet Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelija, lisää haluamasi kurssi ensin opintosuunnitelmaasi Sisussa ja ilmoittaudu sen jälkeen kurssille Avoimen yliopiston kurssisivun kautta.  Lukuvuoden aikana järjestettävät opinnot ovat pääsääntöisesti maksullisia myös Helsingin yliopiston opiskelijoille. 

Jos kuulut Helsingin yliopiston henkilökuntaan, löydät henkilöstökoulutuksena järjestettäviä Avoimen yliopiston opintoja koskevaa tietoa Flammasta: Avoimen yliopiston opintoja henkilöstölle

Lue lisää: Ilmoittautuminen ja opintomaksut

Kevään 2022 opintotarjonta julkaistaan marraskuun alussa 

Kevätlukukauden 2022 opintojen kurssisivuja julkaistaan sitä mukaa, kun ne valmistuvat. Kevään opintotarjonta on kokonaisuudessaan nähtävissä 1.11.2021. 
 

Ole avoin tulevaisuudelle!
 

Tiedote 19.07.2021

Lue lisää tiedotteita