Alhaalta päin kuvattu puun latva, kuvassa teksti: Opiskelija tai tutkija, hae apurahaa 12.1.- 4.2.2021.

HY:n rahastojen apuraha- ja stipendihaku 2021 on käynnissä!

Helsingin yliopiston rahastojen apurahojen ja stipendien hakuaika on 12.1. klo. 9.00 – 4.2.2021 klo 15.00. Suositusten jättöaika päättyy 12.2.2021.

Apurahoja ja stipendejä voivat hakea sekä perustutkinto-opiskelijat että jatko-opiskelijat ja tutkijat. Tieteenalakohtaisten rahastojen lisäksi apurahoja voi hakea itsenäisistä rahastoista. Kaikki apurahoja jakavat rahastot perustuvat lahjoitusvaroihin.

Apurahahakemukset jätetään sähköisen hakujärjestelmä Aavan kautta. Hakijat eivät tarvitse järjestelmään erillisiä tunnuksia, vaan järjestelmään kirjaudutaan yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Lisätietoja, hakuohjeet ja linkin hakujärjestelmään löydät ohjeesta Apurahat, stipendit ja avustukset. Haettavissa olevat apurahakohteet löytyvät Aavasta.