Hyvinvointitapahtumista tehoa, tukea ja jaksamista opiskeluarkeen – kurkkaa kevään ohjelma

Opiskelijoita Tiedekulmassa.
Tiedote 25.01.2023

Kaipaisitko taukoa kirjastopäivään kahvin ja jutustelun tai hartiajumpan muodossa? Tökkiikö ajanhallinta tai tutkielman tiedonhankinta ja viitteet? Haluaisitko vinkkejä hyvinvoivaan opiskeluarkeen? Tai etsitkö turvallista paikkaa, jossa voisi vaihtaa ajatuksia muiden opiskelijoiden kanssa? 

Yliopistolla järjestetään monipuolisesti opiskelukykyäsi vahvistavaa matalan kynnyksen toimintaa. Kaikille avoimet tilaisuudet, työpajat ja keskustelutuokiot löydät Hyvinvointitapahtumat –sivulta (ent. Ohjauskulma). Sivulle kootaan nyt myös yliopiston yhteistyökumppaneiden, kuten hyvinvointi- ja opiskelijajärjestöjen tapahtumia.  

Tutustu tarkemmin kevään ohjelmaan ja tule rohkeasti mukaan kysymään, ihmettelemään ja oppimaan jotain uutta!   

Nostoja kevään ohjelmasta  

Löydät kunkin tapahtuman yksityiskohtaisemman kuvauksen, ajankohdat ja osallistumisohjeet Hyvinvointitapahtumien sivulta. Tapahtumia järjestetään sekä kampuksilla että verkossa. Kaikissa tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita

Huolettomat hartiat –taukojumppa 

Kaksi kertaa viikossa järjestettävässä, 15 minuutin etäjumpassa availlaan rennosti niskan ja hartian lihaksia. Tule sellaisena kuin olet!  

Hyvinvointitiistai 

Hyvinvointitiistaissa pureudutaan opiskelukykysi tukemiseen vierailevien asiantuntijoiden johdolla. hyvinvoinnin eri näkökulmia lähestytään harjoitusten, keskustelun ja alustusten kautta. Tulevia aiheita mm. ilmastoahdistus ja huoli ystävän päihteidenkäytöstä.   

Keskiviikkokahvit opinto- ja uraohjaajien kanssa 

Tule moikkaamaan opinto- ja uraohjaajia kampuksilla ja nauttimaan kuppi kahvia tai teetä. Samalla voit vaihtaa kuulumisia ja halutessasi keskustella opintojesi sujumisesta tai urapohdinnoistasi. 

Tomaattitorstai

Opinto-ohjaajat järjestävät kerran viikossa kaikille avoimia, Pomodoro-tekniikkaan perustuvia opiskelutuokioita Zoomissa. Tuokioissa pääset keskittymään ja edistämään tehtäviäsi ohjatusti muiden opiskelijoiden kanssa.  

Opiskelutaitoja tukevat työpajat 

Yliopiston eri toimijat järjestävät opiskelutaitoja tukevia työpajoja, joihin voit osallistua kertaluonteisesti tai useamman kerran. Keväällä aiheina mm. ajanhallinta ja tutkielman tiedonhankinta sekä viitteidenhallinta.

Teemapäivät ja muut tapahtumat 

Hyvinvointitapahtumien sivuilta löydät nyt myös yliopiston ja yhteistyökumppaneiden, kuten hyvinvointi- ja opiskelijajärjestöjen järjestämiä teemapäiviä, chatteja, webinaareja ja muita tapahtumia.  

Kuva: Anniina Sjöblom

Tiedote 25.01.2023

Lue lisää tiedotteita