Opiskelija tietokoneella ja kesätyötapahtuman teksti.

Ilmoittaudu Tukea kesätyönhakuun –päivän infoihin

Etsitkö kesätyötä tai harjoittelupaikkaa? Mietityttävätkö työnhakudokumentit tai pohditko, miten yliopiston harjoittelutukea haetaan?

Urapalvelut järjestää torstaina 11.2.2021 klo 12–16 Tukea kesätyönhakuun-päivän, jossa saat tukea työ- ja harjoittelupaikkojen hakemiseen, LinkedInin käyttöön sekä harjoitteluasioihin. Ohjelmaan kuuluu myös JobTeaser-työpaikkaportaalin info, jossa käydään läpi järjestelmän toiminnallisuuksia.

Päivän aikana järjestetään kaikkiaan 7 infotilaisuutta suomeksi ja englanniksi. Voit osallistua yhteen tai halutessasi kaikkiin! Kaikki tilaisuudet järjestetään Zoomissa.

Katso koko ohjelma JobTeaser-portaalista ja ilmoittaudu mukaan!

Huom! Jos kirjaudut JobTeaser-työpaikkaportaaliin ensimmäistä kertaa, valitse koulutusalojen joukosta 1. OPISKELIJA tai ALUMNI –vaihtoehto oman koulutusalasi lisäksi. Vain näin näet suomalaisten työnantajien järjestelmään syöttämät paikkatarjoukset.

Lisätiedot ja kysymykset: careerservices@helsinki.fi

Ajankohtaisia sisältöjä JobTeaserin Urapalvelut-välilehdellä

Katso myös Universumin uratesti ja muita ajankohtaisia sisältöjä Urapalvelut/Career Services -välilehdellä JobTeaserissa! Samasta paikkaa löydät Duunitorin ammatinvalintatestin ja Baronan Varmista itsellesi kesätyö -liven tarkemmat tiedot.