Kela huomioi myös Sisussa näkyvät osasuoritukset – pyydä osasuoritusten korjaamista vain, jos olet valmistumassa

Sisun tunnuskuva.
Tiedote 14.06.2021

Kun opettaja tallentaa opintojakson arvostelun Sisuun, se näkyy sinulle heti osasuorituksena Omat tiedot -sivulla. Seuraavan yön aikana se muuttuu automaattisesti kokonaiseksi opintojakson suoritukseksi, jolloin se näkyy suoritettuna myös opintosuunnitelmassasi. Tämä vaatii kuitenkin, että opintojakso on suunnitelmassasi ja olet valinnut sille suoritustavan.

Jos odotat vielä suoritusmerkintöjä kevään kursseista, kannattaa tarkistaa, että olet valinnut niille suoritustavat. Katso ohjeet suoritustavan valintaan opintosuunnitelman käyttöohjeista.

Jos et ole valinnut suoritustapaa, osasuoritus täytyy myöhemmin muuttaa opiskelijapalveluissa manuaalisesti opintojakson suoritukseksi. Tässä tapauksessa voi mennä kauemmin, että saat jakson suorituksen näkymään suunnitelmassasi. Jos asialla on kiire esimerkiksi valmistumisen vuoksi, ota yhteyttä tiedekuntasi opiskelijapalveluihin.

Huomaathan, että Kela saa tiedon myös osasuoritusten opintopisteistä opintojen edistymisen seurantaa varten. Jos et siis ole valmistumassa, voit hyvin tarkistaa suoritusten tilanteen uudelleen syksyllä ja olla silloin yhteydessä opiskelijapalveluihin, jos osasuorituksia edelleen näkyy.

Tiedote 14.06.2021

Lue lisää tiedotteita