Valitse koulutusohjelma

Palauta oletusarvoihin
Kaksi opiskelijaa rantakalliolla

Kesäopintoja verkossa!

Avoimen yliopiston kaikki kesän 2020 opinnot järjestetään verkko-opintoina tai muilla itsenäisesti suoritettaville tavoilla. Kesäopintoja on tarjolla kymmeniltä eri tieteenaloilta. Niitä käynnistyy läpi kesän, myös elokuussa.

Kesäopinnot ovat maksuttomia Helsingin yliopiston läsnä oleville perustutkinto-opiskelijoille. Ilmoittautuminen tapahtuu Avoimen yliopiston verkkosivujen kautta kunkin opintojakson opinto-ohjelmasta (=kurssisivulta). Kesäopintoihin ei siis voi ilmoittautua WebOodin kautta. Ilmoittautuminen alkaa pääsääntöisesti 45 päivää ennen opintojakson alkua.

Käy tutustumassa kesän opintotarjontaan Avoimen yliopiston verkkosivuilla: Kesäopinnot 2020

Avoimen yliopiston opintotarjonta lukuvuodelle 2020-2021 julkaistaan 10.7.2020. Ennakkotietoihin voit tutustua jo nyt: Ennakkotietoa: Opinnot lukuvuonna 2020-2021

Opintoja tarjolla myös muista Suomen yliopistoista!

Tänä kesänä osa avointen yliopistojen etäopinnoista on avattu kaikille tutkinto-opiskelijoille yli yliopistorajojen – maksutta!

Valtakunnallisen opintotarjonnan tutkinto-opiskelijoille löydät Jyväskylän yliopiston verkkosivuilta  täältä: Avoimia yliopisto-opintoja yliopistojen tutkinto-opiskelijoille.

Avoimet yliopisto-opinnot ovat yliopistojen tiedekuntien opetussuunnitelmien mukaisia. Opiskelijat huolehtivat itse suorittamiensa opintojen hyväksiluvusta omissa yliopistoissaan. Ilmoittautuminen ja muut käytännöt hoituvat aina ao. yliopiston käytäntöjen mukaisesti.

Helsingin yliopiston lisäksi tarjolla on opintoja Aalto-yliopiston, Itä-Suomen yliopiston, Jyväskylän yliopiston ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen, Lapin yliopiston, Oulun yliopiston, Taideyliopiston, Tampereen yliopiston, Turun yliopiston, Vaasan yliopiston sekä Åbo Akademin avoimista yliopistoista.