Kevätlukukauden 2022 opetusohjelmat

Kalenteri
Tiedote 26.10.2021

Koulutusohjelmien ja Kielikeskuksen kevään opetusohjelmat julkaistaan Sisussa ja Opintotarjonnassa koronavirustilanteen vuoksi pääsääntöisesti marraskuun loppuun mennessä. Opetusohjelmat sisältävät tiedot aikatauluista, lähi- ja etäopetuksesta, tiloista, opettajista ja ilmoittautumisista sekä tarvittaessa opetussuunnitelmaa tarkentavia tietoja.  

Voit jo nyt tutustua kandi-, maisteri- ja lisensiaattiohjelmien sekä Kielikeskuksen kevään alustaviin opetusohjelmiin Opiskelijan ohjeissa. Ne löytyvät koulutusohjelmien osalta artikkelista Mistä löydän opintotarjonnan? ja Kielikeskuksen osalta artikkelista Kielikeskuksen kieli- ja opetustarjonta. Alustava opetusohjelma sisältää tiedot siitä, mitä opintojaksoja on mahdollista suorittaa, missä periodissa, millä kielellä ja millaisella toteutustavalla.   

Opetusohjelmien julkaisun tarkka ajankohta vaihtelee, koulutusohjelmat ja Kielikeskus tiedottavat asiasta tarvittaessa erikseen. Kevätlukukautta suunnitellaan ilman rajoituksia, mutta huomioithan, että opetusohjelmaan saatetaan koronatilanteen vuoksi joutua tekemään tavallista enemmän muutoksia. Ajantasaista koronatilanteen tiedotusta voit seurata yliopiston ulkoisilta verkkosivuilta Koronavirustilanne Helsingin yliopistossa ja Opiskelijan ohjeiden sivulta Koronaviruksen vaikutus opiskeluun - kysymyksiä ja vastauksia

Avoimen yliopiston kevään 2022 opinnot julkaistaan Avoimen yliopiston verkkosivuilla 1.11.2021.  

Tiedote 26.10.2021

Lue lisää tiedotteita