Valitse koulutusohjelma

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin
Sanakirjoja.

Kielikeskuksen syyslukukauden 2020 opetusohjelma julkaistu!

Kielikeskuksen syyslukukauden 2020 opetusohjelma on julkaistu. Löydät tiedot WebOodista: Opintotarjonta > Opinto-oppaat > Kielikeskus.

Huom! Kielikeskus opettaa kaikki opintojaksonsa etänä syyslukukaudella 2020. Kurssin ilmoitetut ajat varataan kurssityöskentelylle. Opettaja ottaa yhteyttä kurssille valittuihin opiskelijoihin käytännön järjestelyistä ja tarkemmasta aikataulusta. Myös kaikki syyslukukauden 2020 kokeet järjestetään etäkokeina.

Kevätlukukauden 2021 opetustiedot julkaistaan WebOodissa elokuun loppuun mennessä. Kevätlukukaudella järjestettävät kurssit löydät Kielikeskuksen alustavasta opetusohjelmasta lukuvuodelle 2020–2021.

Jos sinulla on kysyttävää kieliopintoihin liittyen, ota yhteyttä Kielikeskuksen opiskelijaneuvontaan.

Kuva: Nina Dannert