Pääkirjaston palvelutiskille on asennettu suojaavat pleksilevyt.

Kirjaston palvelupiste Kaisa-talossa avoinna jälleen

Kirjaston asiakaspalvelupiste Kaisa-talon sisääntulokerroksessa on jälleen auki ja palvelee asiakkaita ma-pe klo 8-17 (15.6.-16.8). Juhannuksena koko Kaisa-talo on suljettu to-su 19.-21.6.

Kaisa-talossa on käytössä rajoitetut palvelut koko kesän ajan. Kampuskirjastot ovat suljettuina elokuulle asti.

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on meille tärkeää, joten tulethan kirjastoon vain terveenä. Huolehdi käsihygieniasta ja pidä riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan koronatartuntojen ehkäisemiseksi.

Poikkeustilan aikana kulku Kaisa-taloon tapahtuu ainoastaan Fabianinkadun pääsisäänkäynnin kautta.

Esteetön sisäänkäynti järjestetään pyynnöstä Kaisaniemenkadulta ja Helsingin yliopiston metrotasolta hissiä käyttäen. Ilmoita saapumisestasi kirjaston asiakaspalveluun p. 02941 23920.

Lue lisää kirjaston kesän palveluista poikkeustilasivulta →

Hel­ka-tie­to­kan­nas­sa pa­rin vii­kon käyt­tö­kat­ko 16.7. al­kaen

Lainaus, varausten teko ja asiakastiedot Helka-tietokannassa ovat poissa käytöstä torstaista 16.7. klo 15 alkaen, kun kirjasto vaihtaa teknisen palvelualustansa. Käyttökatko kestää muutaman viikon ja päättyy elokuun alussa. E-aineistot ovat käytettävissä tavalliseen tapaan katkon aikana.

Jos sinulla on Helka-tietokannassa tallennettuja hakuja tai suosikkilistoja, ehdit ottaa ne talteen 16.7. mennessä.

Huomaathan, että tekemäsi varaukset eivät siirry uudistuvaan Helka-tietokantaan, ellei varauksesta ole jo lähtenyt sinulle saapumisilmoitusta. Varaudu siis tekemään varauksesi uudelleen elokuussa, kun uudistunut Helka on käytössä.

Lue lisää sivulta Helka uudistuu kesällä 2020 →