Kommentoi uutta tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa!

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta haluaa osallistaa yliopistolaiset uuden "Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman 2021–2024" suunnitteluun. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuusoimikunnan yhtenä tehtävänä on vaikuttaa yliopistoyhteisöön siten, että tasa-arvolle, yhdenvertaisuudelle, esteettömyydelle sekä samalla yhteisöllisyyden edistämiselle myönteiset asenteet ja mielipiteet sekä rakenteet vahvistuvat yliopistossa.

Kommentoi, ideoi ja visioi sekä ehdota toimenpiteitä E-lomakkeella uuteen tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan. Taustamateriaalia kommentointiin saat Nykyisestä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmasta. Toimikunta lukee kaikki esitykset ja sisällyttää soveltuvat uuteen suunnitelmaan.

Lue laajempi artikkeli tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelmasta Flamma intranetissä (vaatii kirjautumisen).

Lisätietoa: Tasa-arvo- ja yhdevertaisuusasiantuntija Timo Valtoselta, timo.valtonen@helsinki.fi.

Kuva: Unsplash/ Mimi Thian