Ilmakuva Lahden kampukselta

Lahti Venture Program vol. 4 – ilmoittautuminen auki

Lahti Venture Program -ohjelma tuo yhteen Lahden seudulla toimivat kärkiyritykset ja nuoret osaajat. Lahti Venture Program on kahden kuukauden ohjelmamuotoinen opintokokonaisuus, jonka aikana monialaiset opiskelijatiimit etsivät ja kehittävät ratkaisuja Lahden alueen yritysten liiketoimintahaasteisiin. Viiden opintopisteen ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa ajankohtaista projektityökokemusta, kilpailla rahapalkinnosta ja verkostoitua Lahden alueen yritystoimijoiden kanssa.

Ohjelmassa opiskelijat ratkovat yritysten esittämiä haasteita ryhmissä. Ryhmien sparraajina toimivat yritysten edustajat ja yritystoiminnan asiantuntijat. Tänä vuonna koko ohjelma järjestetään online-toteutuksena syksyn 2020 aikana.

Hakuaika päättyy 27.9.2020. Ohjelmaan valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heti tämän päivämäärän jälkeen.

Ohjelman kieli on englanti. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lue lisää Lahti Venture Programmin sivuilta ja hae mukaan.

Lisätietoja:

Kaisa Vuorivirta, Lahden Yliopistokampus / Helsingin yliopisto
p. 050 3160528, kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi