Kalenteri.

Lukuvuoden 2021–2022 opetusohjelmat

Kandi-, maisteri- ja lisensiaattiohjelmien sekä Kielikeskuksen alustavat opetusohjelmat julkaistiin Opiskelijan ohjeissa maaliskuussa. Alustavat opetusohjelmat julkaistiin kandi-, maisteri- ja lisensiaattiohjelmien osalta artikkelissa Mistä löydän opintotarjonnan? ja Kielikeskuksen osalta artikkelissa Kielikeskuksen kieli- ja opetustarjonta. Alustava opetusohjelma sisältää tiedot siitä, mitä opintojaksoja lukuvuoden aikana on mahdollista suorittaa, missä periodissa, millä kielellä ja millaisella toteutustavalla.  

Kandi-, maisteri-, lisensiaatti- ja tohtoriohjelmien sekä Kielikeskuksen lopulliset opetusohjelmat julkaistaan Sisussa ja Opintotarjonnassa koronavirustilanteen vuoksi poikkeuksellisella aikataululla: syyslukukauden 2021 opetusohjelmat julkaistaan heinäkuun ja kevätlukukauden 2022 marraskuun loppuun mennessä. Lopullinen opetusohjelma sisältää tiedot aikatauluista, tiloista, opettajista ja ilmoittautumisista sekä tarvittaessa opetussuunnitelmaa tarkentavia tietoja. 

Opetusohjelmien julkaisun tarkka ajankohta vaihtelee, koulutusohjelmat ja Kielikeskus tiedottavat asiasta tarvittaessa erikseen. 

Huomioithan, että sekä alustavaan että lopulliseen opetusohjelmaan saatetaan koronatilanteen vuoksi joutua tekemään tavallista enemmän muutoksia. 

Avoimen yliopiston syyslukukauden 2021 opinnot julkaistaan Avoimen yliopiston verkkosivuilla 20.7.2021. Kevätlukukauden 2022 opinnot julkaistaan 1.11.2021. Jo nyt voit tutustua lukuvuoden 2021-2022 opintojen ennakkotietoihin: Ennakkotietoa Avoimen yliopiston tulevista opinnoista.