Lukuvuosi-ilmoittautuminen päättyy 31.8.

Helsingin yliopiston pääkirjasto (Kaisa-talo)
Tiedote 30.08.2021

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021-22 päättyy 31.8. klo 23:59. Muistathan ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi siihen mennessä.

Jokaisen perus- ja jatkotutkinto-opiskelijan on ilmoitautumisaikana ilmoittauduttava joko läsnä- tai poissaolevaksi kaikkiin voimassa oleviin opiskeluoikeuksiin erikseen.

Lukuvuosi-ilmoittautuminen tehdään pääsääntöisesti Oilissa. Tutkinto-opiskelijana löydät ohjeet lukuvuosi-ilmoittautumiseen Opiskelijan ohjeista.

Mikäli olet ollut edellisen lukuvuoden poissaolevana, käyttövaltuutesi on aktivoitu automaattisesti ilmoittautumisen mahdollistamiseksi. Käyttövaltuutesi on voimassa 31.8. asti.

Mikäli ilmoittautuminen Oilissa ei onnistu, voit olla yhteydessä studentinfo@helsinki.fi.

Jos olet ensimmäisen vuoden opiskelija, tee ilmoittautuminen saamasi hyväksymiskirjeen ohjeiden mukaisesti.

Kuva: Helsingin yliopiston pääkirjasto (Kaisa-talo)
Kuvaaja: Tuomas Uusheimo

Tiedote 30.08.2021