Valitse koulutusohjelma

Palauta oletusarvoihin
Opiskelijan ohjeiden koulutusohjelmavalikko

Opinto-oikeuksien näkymisessä Sisussa paikoitellen puutteita

Alkavan syksyn aikana opiskeluoikeudet Sisussa eivät välttämättä näy kaikilla opiskelijoilla oikein. Huomaathan, että tämän seurauksena opintosuunnitelmassa näkyvä "Sinulla ei ole opintosuunnitelmaasi vastaavaa opiskeluoikeutta tai et ole ilmoittautunut kuluvalle lukukaudelle" -virheilmoitus ei kuitenkaan estä opintosuunnitelman tekoa Sisussa tai tarkoita sitä, että opinto-oikeudessasi olisi vikaa. Opiskeluoikeudet päivitetään Sisuun alkusyksyn aikana.

Tällaisessa tapauksessa koulutusohjelmasi ei kuitenkaan valikoidu automaattisesti oikein myöskään Opiskelu-palvelussa. Mikäli et näe Opiskelu-palvelussa sisään kirjautuneena etusivulla ja Opiskelijan ohjeissa oman koulutusohjelmasi tiedotteita, valitse tällöin oikea koulutusohjelma käsin Opiskelijan ohjeiden koulutusohjelmavalikosta. Näin saat varmasti näkyviin kaikki opintoihisi liittyvät tärkeät tiedotteet ja ohjeet.