Valitse koulutusohjelma

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin
Opiskelu-palvelun käyttöliittymä

Opiskelu-palvelu kokoaa tutut palvelut yhteen

Heinäkuusta alkaen löydät tutut palvelut kuten Opintoni, Opiskelijan ohjeet ja kurssisivut Opiskelu-palvelusta. Uudistuksen tavoitteena on yksinkertaistaa opiskelijan järjestelmäkokonaisuutta kokoamalla palveluita yhden osoitteen studies.helsinki.fi alle. Opiskelu-palvelusta pääset myös Sisuun sekä muihin yliopiston keskeisiin järjestelmiin ja palveluihin. Opiskelu-palvelu julkaistaan aluksi beta-versiona ja palvelua kehitetään lukuvuoden 2020-21 aikana käyttäjäpalautteen perusteella.

Opiskelu-palvelun etusivulta näet, mitä yliopistolla tapahtuu. Voit seurata opiskeluun liittyvää ajankohtaista tiedotusta sekä intranet Flammassa julkaistuja uutisia koko yliopistoyhteisölle. Voit käyttää Opiskelu-palvelua myös ilman kirjautumista, mutta kirjautuneena saat näkyviin esimerkiksi oman koulutusohjelmasi tiedotteet. Etusivulta löydät lisäksi UniCafen lounaslistat, yliopiston tapahtumakalenterin opiskelijatapahtumat sekä tiedon mahdollisista järjestelmähäiriöistä.

Uudistuneelta Opintoni-sivulta löydät jatkossakin lukujärjestyksesi ja omat kurssisivulinkkisi sekä voit muokata henkilökohtaista muistilistaasi. Opintoni-sivu vaatii tuttuun tapaan kirjautumisen. Huomaa, että aiemmin Opintoni-sivulle tallentamasi Hyödyllistä-linkit sekä profiili- ja taustakuvat poistuvat käytöstä. Muista siis halutessasi ottaa kuvasi ja linkkisi talteen ennen juhannusta. Myös Suoritukset ja Suosikit -osiot poistuvat Opintoni-sivulta.

Opintotarjonnasta löydät oman koulutusohjelmasi lukuvuoden aikana tarjoaman opetuksen ja voit hakea myös muiden koulutusohjelmien yksittäisiä kursseja. Opintotarjonnan hakutuloksista pääset suoraan kurssisivulle tarkastelemaan muun muassa kurssin sisältöä, aikataulua ja materiaaleja.

Lisätietoa: studentinfo@helsinki.fi