Valitse koulutusohjelma

Palauta oletusarvoihin
Rohkeita esikuvia

Rohkeita esikuvia yliopistolla -tilaisuus katsottavissa Unitubessa

Helsingin yliopistolla vietettiin Helsinki Pride 2020 viikkoa useassa tapahtumassa.

Rohkeita esikuvia yliopistolla

Yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunnan sekä yliopiston kirjaston järjestämässä tilaisuudessa "Rohkeita esikuvia yliopistolla" tuotiin esiin yliopistomaailmaan liittyviä rohkeita esikuvia ja asioita, jotka voivat kuitenkin jäädä esimerkiksi valtamediassa marginaaliin. Tilaisuus on nyt katsottavissa Unituben videokanavalla. Videon keskustelu on kolmikielinen ja siinä ei ole tekstityksiä.

Tilaisuuden rakenne

• Avausnumero, Ylioppilaskunnan laulajat (suomi, englanti)
  • Avaussanat, vararehtori Tom Böhling (ruotsi, englanti, suomi)
  • Puheenvuoro, Euroopan parlamentin jäsen Silvia Modig (ruotsi, suomi)
  • Puheenvuoro, tutkijatohtori Juulia Moreau (englanti)
  • Puheenvuoro, opiskelija Mio Kivelä (suomi)
  •  Paneelikeskustelu ja yleisökysymykset: poliittisen historian tutkija Riikka Taavetti (pj) & puheenvuoron pitäjät (suomi, ruotsi)
  • Ylioppilaskunnan laulajat (suomi)

Muut Pri­de-ta­pa­htu­mat yli­opis­tol­la

Lue lisää tasa-arvosta, yhdenvertaisuudesta ja esteettömyydestä yliopistolla Opiskelijan ohjeista.

Kuva: Mona Eid