Sisun tunnuskuva, jossa kuvattu yliopiston opiskelijoita liikkuvien ruutujen sisään.

Sisun käyttöönotto siirtyy toukokuulle

Helsingin yliopistossa otetaan käyttöön uusi opintotietojärjestelmä Sisu keväällä 2021. Sisu oli tarkoitus ottaa käyttöön maaliskuussa, mutta tietojen siirto vanhasta WebOodi-järjestelmästä Sisuun vaatiikin ennakoitua enemmän aikaa. Tämän vuoksi käyttöönotto siirtyy toukokuun loppuun. Sisu korvaa WebOodin 31.5.2021, jota edeltää käyttökatko molemmissa palveluissa 17.–30.5.2021.

– Käyttöönottoa siirretään, jotta voidaan olla varmoja, että kaikki välttämättömät toiminnallisuudet toimivat ongelmitta ja siirtymä Sisuun tapahtuu hallitusti, projektipäällikkö Eeva Tuori-Pastila sanoo.

Samalla Helsingin yliopisto saa käyttöön valmiimman version Sisusta, johon sisältyy esimerkiksi valmistumisen ja arvioinnin kannalta tärkeitä uusia toiminnallisuuksia.

Käyttöönoton siirtäminen ei vaikuta kevään opintoihin tässä vaiheessa mitenkään. Valmistua voi 29.4. asti vanhaan tapaan todistuspyyntölomakkeella. Myös opintosuunnitelman tekemisen takaraja siirtyy. Opintosuunnitelma on tehtävä viimeistään 16.5.2021. Tiedotamme mahdollisista vaikutuksista opetuksen suunnitteluun tai arviointiin tarkemmin myöhemmin.

Pahoittelemme siirrosta mahdollisesti aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

sisu-info@helsinki.fi

Tarkemmat tiedot päivitetään Opiskelijan ohjeiden Sisu-sivulle.