Valitse koulutusohjelma

Palauta oletusarvoihin
tietokone ruoholla

Toiminta yliopistolla kesällä ja kesän jälkeen – infotilaisuus ma 1.6. klo 9–11

Yliopiston seuraava infotilaisuus koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta keskittyy siihen, miten yliopisto toimii kesän aikana ja mitä tällä hetkellä tiedämme töihin paluusta kesän jälkeen. Tilaisuus on kotimaisilla kielillä klo 9–10 ja englanniksi klo 10–11.

Seuraava kaikille yliopistolaisille tarkoitettu infotilaisuus striimataan Tiedekulmasta ma 1.6. klo 9–11. Tilaisuudessa käsitellään yliopiston toimintaa kesän aikana sekä tällä hetkellä voimassa olevaa ohjeistusta siitä, miten kesän jälkeen palataan töihin ja opiskelemaan.

– Tilanteet voivat muuttua, mutta on tärkeää käydä läpi nyt voimassa olevat ohjeet kesän ajaksi. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja valtioneuvoston mahdollisesti muuttuvaa ohjeistusta jatkuvasti kesän aikana. Mikäli ohjeistus esimerkiksi työhön paluusta muuttuu kesä-heinäkuussa, kerrotaan siitä aina yliopiston www-sivuilla, sanoo vararehtori Tom Böhling.

Tilaisuudessa ovat puhumassa vararehtori Tom Böhling, hallintojohtaja Esa Hämäläinen, henkilöstöjohtaja Tiia Tuomi sekä Susanna Niinistö-Sivuranta. Tilaisuuden juontaa viestintäjohtaja Taina Kyllönen. Tilaisuudessa on runsaasti aikaa yhteisön kysymyksille.

Tilaisuus pidetään suomeksi ja ruotsiksi klo 9–10 ja englanniksi 10–11. Lähetys striimataan suorana Tiedekulmasta. Alustuspuheenvuorot ovat identtiset molemmissa tilaisuuksissa ja kysymyksiä toivotaan käynnissä olevan tilaisuuden kielillä. Voit esittää kysymyksiä myös ennakkoon tämän Flamma-uutisen kommenttikenttään.

Tilaisuuden aikana on mahdollista lähettää kysymyksiä suoraan lähetykseen Tiedekulman numeroon 050 311 9811 WhatsAppin kautta tai tekstiviestinä. Voit myös esittää kysymyksesi Yammerissa tilaisuuden aikana.

Tervetuloa seuraamaan lähetyksiä Tiedekulman sivuilla!