Tukea mielen hyvinvoinnille koronapandemian pitkittyessä

Auringonsäde osuu puunrunkoihin.
Tiedote 24.03.2021

Koronapandemian pitkityttyä hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen on entistäkin tärkeämpää. Apua ja tukea on saatavilla useilta eri tahoilta - löydät alta linkkejä ja tietoa tuen lähteistä.

Voit aloittaa katsomalla YouTube-videon HY:n rehtorin Sari Lindblomin mietteistä liittyen opiskelijoiden hyvinvointiin poikkeusaikana.

Tutustu tarkemmin yliopiston järjestämiin opiskelijahyvinvointia tukeviin etäpalveluihin ja -tapahtumiin:

• Opintopsykologien palvelut -sivulla on ajanvarauslinkki etäohjaukseen sekä tietoa opintopsykologien palveluista.
  • Hyvinvointitiistai-tapahtumasivuilla voit tutustua erilaisiin etänä järjestettäviin hyvinvointitapahtumiin.
  • Ohjauskulman sivulta löydät tietoa ohjauskulman palveluista ja tapahtumista, kuten ohjatusta yhteisöllisestä etäopiskelusta.
  • Yliopistopappien ohjesivulta löydät yliopistopappien tarjoamia tukipalveluita.

Mielen hyvinvointi -sivulta löydät yliopiston tarjoamia tukipalveluita kootusti yhdestä paikasta, sekä vinkkejä korona-arjessa jaksamiseen.
Opiskelun tueksi -sivulle on lisäksi koottu opintopsykologien neuvoja erilaisten haastavien tilanteiden tueksi.

Myös monet muut tahot tarjoavat palveluita hyvinvoinnin ja mielenterveyden edistämiseksi:

Koronahuolen käsittelyyn on useita resursseja tarjolla:

Haluatko auttaa muita?

• Löydät tietoa erilaisesta vapaaehtoistoiminnasta niin Nyyti ry:n kuin Mieli ry:n sivuilta.
Tiedote 24.03.2021

Lue lisää tiedotteita