Tutustu e-kustantaja Galen Primary Sources -aineistoon

Kuvankaappaus Gale Primary Sources-arkistosta.
Tiedote 05.07.2021

Tiesitkö, että kansainvälinen e-kustantaja Gale tarjoaa laajat, kiehtovat arkistonsa ilmaiseksi Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön? Galen arkistoista löytyy digitoituja ensi käden lähteitä historian ja kulttuurihistorian opiskelijoille, antropologeille, teatteritieteilijöille, kielitieteilijöille, sosiologeille, valtio-oppineille ja monille muille.

Tutustu Gale Primary Sources -aineistoon nopeasti ja helposti Helsingin yliopiston kirjaston tietokannan kautta haulla ”gale primary sources” ja pääset oheisessa kuvassa näkyvälle sivulle. Sieltä voit tutkia yksittäisiä arkistoja tai tehdä kaikki tietokannat samanaikaisesti kattavia hakuja.

Ja jotta tämä olisi mahdollisimman helppoa – tässä on suora linkki!

Saadaksesi vieläkin hyödyllisempää ja innostavaa tietoa Galen arkistoista, seuraa @GaleAmbassadors Twitterissä – voit myös DM:ätä tiliä suoraan kysymyksilläsi arkistojen käytöstä, Gale kyllä vastaa!

The Gale Review -blogista löydät lukemattomia postauksia tavoista opintojen helpottamiseksi, kuten miten käyttää Galen ensi käden lähteitä hyväksi gradua tai väitöskirjaa tehdessä. Tässä blogipostauksessa Hanna Kiiskilä Turun yliopistosta kertoo, kuinka hän käytti The Times Digital Archive’a englannin kielen maisteriopintojensa lopputyön aineistonhankinnassa.

Tiedote 05.07.2021

Lue lisää tiedotteita