Valitse koulutusohjelma

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin
undergraduate awards-kilpailun takarajaa pidennetty 16.6. asti.

Undergraduate Awards-kilpailun takarajaa pidennetty 16.6. asti

Saitko kanditason opinnäytteestä arvosanan 5? Osallistu Undergraduate Awards kilpailuun 16.6.2020 mennessä!

Jos olet kandidaattitason viimeisen tai toiseksi viimeisen vuoden opiskelija tai valmistuit kandiksi viime vuonna ja olet saanut kandidaatin opintoihin kuuluvasta kirjallisesta kurssityöstä (laaja essee, tutkielma tai projektityö) korkeimman mahdollisimman arvosanan eli 5, sinulla on mahdollisuus osallistua irlantilaiseen Undergraduate Awards –kilpailuun.

The Undergraduate Awards (UA) on kandidaattitason opiskelijoille suunnattu opinnäytetöiden palkinto. Kilpailun tarkoitus on tehdä näkyväksi erinomaisten kandidaattiopintoja suorittavien, viimeisen tai toiseksi viimeisen vuoden opiskelijoiden osaamista ja tarjota parhaille kyvyille mahdollisuus verkostoitua ja saada näkyvyyttä osaamiselleen maailmanlaajuisesti.Kyseessä ei ole rahallinen palkinto, sen sijaan palkitut kutsutaan seremoniaan Irlantiin ja palkitut työt julkaistaan Undergraduate Journal –julkaisussa, jota levitetään yliopistojen kirjastoihin maailmalla.

Perustietoja kilpailusta löydät Opiskelijan ohjeista. Huomaathan, että voidaksesi osallistua kilpailuun opinnäytteesi tulee olla kirjoitettu englanniksi. Jos työ on kirjoitettu suomeksi tai ruotsiksi, sinun tulee käännättää työ englanniksi. Vuonna 2020 viimeinen päivä osallistua on 12.6.2020 (pidennetty alun perin ilmoitetusta).

Tarkempia tietoja löydät englanniksi Undergraduate Awards –kilpailun verkkosivuilta. Jos sinulla on asiaan liittyviä kysymyksiä, voit lähettää ne osoitteeseen info@undergraduateawards.com.