Valitse koulutusohjelma

Palauta oletusarvoihin
UniSport Kluuvin kuntosali K2-kerroksessa

UniSport avaa liikuntakeskukset 1.6.2020

UniSport aloittaa toimintaansa vaiheittain. Varmistamme asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden avaamalla erityisjärjestelyin ja ehkäistäksemme edelleen koronaviruksen leviämistä. Noudatamme Valtioneuvoston ja Helsingin yliopiston linjauksia sekä THL:n ohjeita.

1.6.2020 avaamme

• Kuntosalit
  • Hierontapalvelut
  • Personal training –palvelut
  • Kausikorttiin kuuluvat pallopeliryhmät
  • Kerta- ja vakiovaraukset sekä seuratoiminnan (pl. ryhmäliikuntavaraukset)
  • Ulkoliikuntatunnit

Helsingin yliopiston koronakriisin johtoryhmän tilannearvion perusteella ryhmäliikuntapalvelut sisätiloissa voidaan aloittaa aikaisintaan 1.8.2020.

Tervetuloa treenaamaan turvallisesti!

Tulethan treenaamaan vain terveenä. Muista huolehtia hyvästä hygieniasta. Pese käsiäsi saippualla huolellisesti ja usein. Jos yskit tai aivastat, käytä nenäliinaa tai kyynärtaivettasi. Ota huomioon muut treenaajat sekä henkilökunta, noudata turvavälejä.

Lue lisää UniSportin verkkosivuilta.