Kuva UniSport Kluuvin kuntosalin soutulaitteesta ja ikkunan kuvituksesta, jossa piirroshahmo on sotkeutunut hyppynaruun.

UniSport avaa liikuntakeskukset 17.5.2021

UniSport avaa liikuntakeskukset maanantaina 17.5.2021 rajoitetuin palveluin, turvallisesti ja hallitusti Helsingin yliopiston koronaviruskriisin johtoryhmän 12.5. tekemällä päätöksellä opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseksi.

Liikuntakeskusten palveluista avaamme kuntosalit, hieronta- ja personal training -palvelut sekä sulkapallovuorot kaksinpeleille. Ryhmäliikuntaa tarjoamme ulkoliikuntatunteina. Lisäksi jatkamme virtuaalisten ryhmäliikuntatuntien tarjoamista.

Jotta harjoittelu on turvallista ja voimme hallinnoida asiakasmääriä, kaikki palvelut, kuntosaliharjoittelu mukaan lukien, ovat saatavilla vain ajanvarauksella. Ohjeet palveluiden varaamiseen ja käyttämiseen löydät UniSportin verkkosivuilta.

Treenaa turvallisesti

Tulethan treenaamaan vain terveenä. Muista huolehtia hyvästä hygieniasta. Ota huomioon muut treenaajat sekä henkilökunta ja noudata turvavälejä. Käytä maskia liikuntakeskuksessa liikkuessasi. Liikuntasuorituksen aikana voit käyttää maskia halutessasi. Vältä turhaa oleskelua keskuksissa. Suihku- ja saunatilat ovat pois käytöstä. Pukutilat ovat käytössä vaatteiden vaihtamista varten.

Luomme turvalliset puitteet treenaamiselle ja työskentelylle UniSportin liikuntatiloissa seuraavilla toimenpiteillä:

• Teemme tila- ja laitejärjestelyjä, jotta turvaetäisyys kaksi (2) metriä voi toteutua treenaajien välillä.
  • Tehostamme siivousta; normaalin siivouksen lisäksi henkilökunta tekee liikuntakeskuksissa säännöllisesti siistimiskierroksen. Tilat tuuletetaan kuntosalivuorojen välissä.
  • Tiloissa on tarjolla käsien pesu- ja desinfiointiaineet, sekä aineet ja välineet harjoitusvälineiden puhdistamista varten käytön jälkeen.

Hyviä treenejä! Jos olet pitänyt taukoa harjoittelusta, muista aloittaa maltilla.

Lisää tietoja ja ohjeet turvalliseen treeniin löydät unisport.fi-sivulta.