Uusi yliopistolla ja paljon kysyttävää? – Ask Me! -kampanja auttaa alkuun

Kasa Ask Me! -pinssejä
Tiedote 09.09.2021

Missä on luentosali Porthania P417? Entä lähin UniCafe? Mistä voin lainata kirjoja tai löytää rauhallisen opiskelupaikan?

Koko yliopistoyhteisö odottaa jo kovasti uutta lukuvuotta ja uusia yliopistoyhteisön jäseniä. Jotta alku sujuisi mahdollisimman hyvin ja kysymiskynnys olisi matala, 6. - 10.9. järjestetään Ask Me! -kampanja.

Ensimmäisen opiskeluviikon aikana pinkki Ask Me! -logo ohjaa kysyjät avun äärelle! Logon voi bongata, yliopiston työntekijöiden ja opiskelijoiden profiileista ja lisäksi yliopiston Instagram-tililtä @universityofhelsinki.

Viikon aikana @universityofhelsinki-tilillä vastaillaan opiskelijoiden kysymyksiin. Opiskelijapalvelut aloittavat kaappaamalla tilin 6.9. Viikon mittaan vastaamassa ovat ainakin @helsinkithinkco, @helunilib ja @unisportfi.

Tervetuloa mukaan! Lisää tietoa viikon aikatauluista tulee Instagram-tilillemme lähempänä tapahtumaa.

Tiedote 09.09.2021

Lue lisää tiedotteita