Valitse koulutusohjelma

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Vastaa Koronakevät opinnoissa -kyselyyn!

Kaikki Suomen yliopistot suljettiin loppukevääksi COVID-19 takia. Nyt pyydämme sinua vastaamaan tähän Helsingin yliopiston Kasvatustieteellisen tiedekunnan kasvatuspsykologian tutkimusyksikön toteuttamaan tutkimukseen COVID-19 vaikutuksista opintoihisi. Yhdessä kansainvälisten kollegoidemme kanssa tutkimme, kuinka yliopisto-opiskelijat selviävät nykyisestä tilanteesta. Sinun vastauksesi auttaa meitä tukemaan yliopisto-opiskelijoiden oppimista tässä tilaneessa. Osallistuminen on vapaaehtoista. Mukana on jo opiskelijoita 18 Euroopan maasta.

Vastaaminen kestää noin 15 minuuttia. Vastaukset käsitellään täysin nimettöminä ja Euroopan Unionin GDPR-säädösten mukaisesti.

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa!

Kyselomakkeen löydät täältä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tutkimuksen sisältöön liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostitse tutkimuksesta vastaavaan professoriin Katariina Salmela-Aroon (katariina.salmela-aro@helsinki.fi) ja teknisissä kysymyksissä Salla Veijonahoon (salla.veijonaho@helsinki.fi).