Valitse koulutusohjelma

Palauta oletusarvoihin
Takaisin opintoihin-hanke

Vertaismentoroinnista tukea opintojen jatkamiseen

Ovatko opintosi viivästyneet tai keskeytyneet mielenterveyden tai jaksamisen haasteiden vuoksi?  Pohditko, miten saisit uudelleen otteen opinnoista?  Kaipaatko keinoja ja tukea opinnoissa jaksamiseen?

Jos jokin kysymyksistä kuvaa tilannettasi, voisit hyötyä vertaismentoroinnista. Helsingin yliopiston opiskelijana sinun on mahdollista hakea itsellesi vertaismentoria syyslukukaudelle 2020.

Mentorointi pohjautuu sinun tavoitteisiisi, ja suunnittelette sen vertaismentorisi kanssa yksilöllisesti. Toimintaan pääsee mukaan matalalla kynnyksellä – diagnooseja emme kysele. Vertaismentorinasi toimii tehtävään koulutettu Helsingin yliopiston opiskelija. Mentoritapaamisia on 5–10  kertaa syyslukukauden 2020 aikana. Tapaamiset toteutetaan joustavasti tarpeittesi mukaan. Mentorointi on luottamuksellista ja maksutonta.

Mentoroinnissa voidaan keskittyä esimerkiksi

• opiskelijayhteisöön palaamiseen,
  • opiskelemiseen liittyviin pohdintoihin,
  • yhdessä opiskelemiseen,
  • kampuksen palveluihin perehtymiseen tai
  • opiskeluarjen rytmittämiseen.

Hakemuslomakkeen mentorointiin löydät osoitteesta www.takaisinopintoihin.fi . Hakuaika päättyy 18.6.2020. Paikkoja mentorointiin on tarjolla yhdeksän. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin kesäkuun loppuun mennessä.

Voit kysyä lisätietoja mentoroinnista hankekoordinaattori Virpi Palviaiselta, virpi.palviainen@eskot.org, p. 040 7709 292

Mentoroinnin toteuttaa Takaisin opintoihin -hanke, joka on Nyyti ry:n ja Etelä-Suomen Klubitalot Eskot ry:n hanke.